Bel ons voor de mogelijkheden

+31 (0)547 389 825

Verkoop

Autonetwerk Schreijer beschikt continue over een veelzijdig aanbod in occasions van verschillende merken. Al onze occasions worden zorgvuldig geselecteerd en in onze vakgarage grondig nagekeken en getest. Zo bent u bij ons verzekerd van een betrouwbare auto; een extra zekerheid die u mag verwachten van een erkend en gerenommeerd autobedrijf.

U kunt ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto. Over garantie en onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken; alle auto's worden rijklaar geleverd met de daarbij behorende garanties en service.

Uw auto inruilen

Inruil van uw huidige auto is bij ons ook een mogelijkheid. Alle merken zijn welkom bij ons en wij bieden u gunstige voorwaarden en een uitstekende inruilprijs. Kom gerust eens langs voor een oriƫnterend gesprek en vrijblijvende taxatie van uw auto.

Uw auto verkopen

Wilt u verzekerd zijn van een goede prijs en geen vreemde kopers aan de deur? Bespaar veel tijd en moeite; laat Autonetwerk Schreijer de verkoop van uw auto verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of gebruik het contactformulier voor het plannen van een vrijblijvende afspraak.

Wij zijn aangesloten bij

  • Wij zijn aangesloten bij
  • NAP
  • RDW
  • VWE

Autonetwerk Schreijer

Vonderweg 4c
7468 DC Enter
T +31 (0)547 389 825
E info@autonetwerkschreijer.nl

Openingstijden*

Maandag / vrijdag 08:00 u - 18:00 u
Zaterdag 08:00 u - 12:30 u
*verkoop na sluitingstijd op afspraak mogelijk